Vissza

Ha vissza szeretnél menni egyszerűen a főoldalra, erre a logóra kattintva megteheted.
Partner szeretnél lenni? KLIKK IDE!

Facebook

Ha tetszik:

A legjobbak:

Partnerek és Források

Partnerek

ForrásokStatisztikaBezár a blog!

2012.05.08. 00:49 Frust

Tisztelt új, és visszatérő látogatók!

Az oldal 1 évvel ezelőtt (2011. május 8.) indult. Bár az első poszt csak 10-én jelent meg. Ez idő alatt az oldal életében sok minden történt, mégis be kell zárnom, és egyenlőre úgy néz ki, mással fogok tevékenykedni, tehát ez sosem indul újra. Sajnos nem hozott olyan eredményt mint vártam. 1 év alatt 5042 poszt sem tudott olyan sikert elérni, ami elindította volna komolyabban a dolgot.

Az oldal a Klón Blogot épp amiatt kapta (a poén kedvéért már csak azért is a klon2.blog.hu-s domaint regisztráltam, bár közrejátszott, hogy a klon.blog.hu foglalt volt), amiért Klón is volt részben (pontosabban annak indult). Ekkor kezdtek el gombamód szaporodni az AzPara és társai, ezeknek a mintájára jött létre. Elég sok hasonló blogot túlélt, nem sok maradt fenn azóta is (hangsúlyozom, nem volt közöm egyik oldal bedőléséért se), és immár eggyel kevesebben osztjuk meg (bár nekem nem volt nagy szerepem benne) a birka magyar internetes társadalmat. Mert birkák! Azt hiszem, csalódott vagyok. Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy amellett, hogy Klón, megmutassa a többieknek, lehet tisztességesen is "játszani"... Sajnos bebizonyosodott, ebben a közegben tisztességes viselkedéssel nem mehet sokra egy blog, erre a sémára építve legalábbis biztosan (mint a való életben sem azok vannak a felső 10 000 -be, akik becsületesen élik az életüket... úgy néz ki társadalmunk minden területen erre épül), így úgy hiszem, inkább szűnjön meg, mint ezt csinálja. Az, hogy egyes oldalak (már nem írok neveket, megtettem korábban sokszor), vízjelre vízjelet pakolnak (jobbik esetben), vagy levágják mások vízjeleit, és folyamatosan a sajátjukat pakolják, szerintem szánalmas, és engem rettentően zavar, hogy folyamatosan hülyének néznek engem, és másokat is. Hát valaki ezt engedi. Az a sok ezer ember sajnos csak a MÉMekre van ráizgulva, és nem látja, hogy ő is csak egy hülye a sok közül. A Klón Blog szeretett volna úgy túlélni a szennyblogok között, hogy elhagyta a MÉMeket, arra gondolva, hogy ettől más lesz, különlegesebb, vagy esetleg jobb. Úgy hiszem tulajdonképpen mindegyiknek megfelelt. A szememben ez a blog más, mint a többi, különlegesebb és jobb is. Az viszont kétségtelen (és ezt talán csak azok tudják akik szerkesztették, és a színfalak mögött figyelték az oldalt), minden egyes látogatóért szinte meg kellett hogy szenvedjünk. Egy napig nem toltuk tömegesen az emberek szeme elé a posztokat, olyan drasztikus visszaesések voltak, ami elég lehangoló és elszomorító volt, főleg, hogy reményeket fűztem hozzá.

Az oldal életében meghatározó szerepet töltött be az AzParaszt, és főszerkesztője Zwitter is. Az AzParaszt azóta sajnos bezárt, pedig ők is újat mutattak, és elég sok ember szemét szúrta, hogy az igazat tárják a pofátokba. Igen! Nektek, akik a szennyblogokra vagytok kattanva! Hiszem, hogy ez a partnerkapcsolat volt a Klón Blog egyik legjobb időszaka! Na persze nem felejthetjük el, hogy a többi partner és forrásoldalaink nélkül sem jutottunk volna el idáig se. A legforgalmasabb napot a PontParknak (ma már ParkoPolisz) köszönhetjük, ugyanis 2011 Október 30-án egy igen jelentős reklámot kaptunk, aminek eredményeként 6177 új látogató, és 12990 oldalbetöltés volt, és nem túl finoman, ez sem húzott ki a szarból (Ennek egyébként még legalább 1 hétig nyoma volt a mindennapi forgalomban). Na persze, és nektek is nagyon sokat köszönhetek, akik likeoltatok, megosztottatok.

A MyStat számláló 2011 Május 12-én indult el, ezalatt az oldal ~107500 betöltést produkált. A blogon a csináld magad, az ezt csináld utána, valamint a sorozat címkék voltak a legjobban látogatottak. A legszerényebb eredményt a GIF -ek érték el, nem túlzok, ha azt állítom, az emberek 99,99% -át egyáltalán nem érdekelte, hogy vannak, nem osztották meg, nem likeolták.

További terveim ITT vannak. Az oldal rövid időn belül jó eredményt ért el, de lehet, hogy csak a "minden csoda 3 napig tart" effektust éljük meg. Kiderül. Ott találkozunk!

Köszönöm mindenkinek az elmúlt 1 évet. A Facebook oldal is megszűnik (picit még hagyom), itt pedig nem születik több poszt.

Szerk.: "Üdv! Zwitter vagyok. A fent leírtak után már tudjátok, hogy ki vagyok. Nem akartam kommentben elbúcsúzni, úgy hogy a végszó-posztba gondoltam leírni a búcsúbeszédemet. Először is köszönöm, hogy társulhattam még annak idején ezzel a bloggal, és hogy voltak, akik felnéztek a blogomra, akik egyetértettek velem, és legfőképpen támogattak. Ezt elsősorban természetesen Frust-nak köszönhetem. Ahogy ő is írta, sajnos már nem lehet úgy hatni az emberekre, hogy a teljes igazságot lássák. Mindenesetre hiszek benne, hogy sokakat sikerült jobb belátásra bírnom, vagy szórakoztatnom. Mit ne mondjak, Én magam is élveztem, de nincs mit tenni. Nem volt eredmény -> nincs motiváció -> nincs értelme. A blog így bezárt. Bár azt meg kell hagyni, hogy némelyik barátunknak sikerült borsot törni az orra alá. Nagyon remélem, hogy majd kapnak sok látogatót azok a blogok vagy oldalak, akik megérdemlik.

Köszönöm a részvételt!"
Zwitter


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Szívesen segít

2012.05.06. 11:43 Frust

pic41335.jpg_381x600

Te segítenél?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Ez zátony

2012.05.06. 11:41 Frust
Címkék: ezaz

pic09741.jpg_1536x1024

Ezt biztos nem rángatja senki vízre :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Az új reklámarc

2012.05.06. 11:37 Frust
Címkék: reklám

coca-model.jpg_398x298


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Ne hugyozz a sikátorba

2012.05.06. 11:34 Frust

nopeeing.jpg_700x505


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Született gladiátor

2012.05.06. 11:06 Frust

romai.jpg_800x533


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Csináld magad!

2012.05.06. 11:04 Frust
Címkék: csináld magad

newbatman.jpg_676x507


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Azért gyűltünk ma itt össze...

2012.05.06. 11:03 Frust

pic88656.jpg_568x794


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Minden hülyével előfordulhat

2012.05.06. 11:02 Frust

pic36271.jpg_450x275

Ti is beletartoztok a kategóriába?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Fahéj hadművelet

2012.05.05. 12:51 Frust

Vannak hülye emberek a világon, bőven :D Azért jó szenvedni látni, egy ilyen hülyét! :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!